alimente care ajută la a scăpa de grăsime de pe abdomen

Pentru unii, grăsime de pe abdomen a dispărut dintre rezoluțiile de anul Nou, alte mai mult de viață sarcina. În plus, cu toate acestea, că o alimentație sănătoasă este pentru noi, sau vom începe exerciții, unele foarte valoroase produse alimentare de bază, de asemenea, poate contribui la grăsime taie.

Tot ce trebuie sa stii despre grasimi an de stomac

De lire sterline pentru a învinge și pentru a obține menținerea masei corpului – mai ales dacă sunteți deja în copilărie, de asemenea, excesul de greutate, nu de două luni de “ocupație”. Este deja pe viață, tinde spre sarcini.

Grasime abdominala-este, desigur, un blestem toată viața mea – și nu pentru că este rău de spectacol. Excesul de greutate există o mulțime de a contribui la cincizeci de ani moare de accident vascular cerebral în urma. Cine s-a confruntat cu aceasta în imediata apropiere, desigur, la o viteza de rapid, încercând să scape de kilogramele în plus, de viață lungă, sper.

Cu cat stim mai multe despre de grăsime de pe abdomen și modul de moarte acest lucru poate fi, mai mult ne străduim pentru a împotriva lui. Grasime abdominala (sau “visceral” în zona abdomenului, s-au adunat și poke un deget în stomacul meu. Este direct legată de aproape toate bolile grave, inclusiv boli de inima, cancer, boala Alzheimer, boli de ficat, diabet și accident vascular cerebral.

Există un program care se numește zero abdominale (“zero” burta de bere”). Scopul este de a reduce inflamația, edemul și “de acord” gene de grăsime. Pe baza genetica de putere, în care studiul arată: cum să influențeze anumite alimente, că aceste unele grase genele pentru a activa sau dezactiva.

La începutul inventatorului 2014, David Zinczenko, tatăl care, de asemenea, a fost în grăsime prin a murit de accident vascular cerebral la 52 de ani, a fost un test de zero în stomac.

Rezultatele sunt impresionante: oameni care au încercat această metodă, cu 10 cm mai putin in talie, îmbrățișând, doar 6 săptămâni. Cheia este dovedit științific programul de alimentare, că Gena de grăsime țintă și se oprește, și pierderea în greutate în mod automat primește. Nu există nici o numărare de calorii, nu de foame

Zero burta pe trei moduri în care funcționează: în primul rând, a scăzut balonare, reducerea costurilor de o cantitate excesivă de sare, lapte și îndulcitori artificiali uzura organismului. Toți acești oameni, că balonare poate provoca. Iartă-prin excepție de subiecți, 7-inch, și-a pierdut în zona taliei, de numai 7 zile.

Ajută la stomac, dacă bacterii “bune” se hrănesc în stomac. Durabilă a stomacului, pentru a reduce inflamația și de a promova țesutul adipos gene. A treia încărcare, pentru a crește viteza metabolismului de proteine slabe, grăsimi sănătoase și fibre de calitate.

Dieta pentru un abdomen plat

De îndată ce am dezactivat genele de grăsime, nu aveți nevoie să numeri caloriile, am. Doar pentru a vă asigura că produsele respective combinație. Aici sunt 9 produse simple, care sunt la zero în comparație dintr-o listă built-in, și care sunt ușor de a păstra în minte:

Zero burta băuturi: băuturi cei care sunt produse pe bază de plante. Cocktail-uri, care au proteine, grăsimi sănătoase, fibre și resveratrol, care le conțin. Resveratrol puteți găsi fructe roșii în ulei de arahide si ciocolata neagra. .Ouă: ouăle colină numesc substanțe nutritive. Potrivit oamenilor de știință este oprit de gene, care sunt depuneri de grăsime în zona abdominală, care sunt responsabile.

Fructe rosii, cum ar fi mere, care poate fi unul dintre cele mai sanatoase de oameni, care pot fi consumate. Mai adânc de culoare de fructe, cu atât mai eficient genele de grăsime sunt dezactivate pentru acest scop.

Uleiul de măsline și alte grasimi sanatoase, ajuta la controlul apetitului, efectuate mai mult de 4 ore. Fasole, orez, ovăz și alte fibre colaborarea fructuoasă pe intestinale bacterii, la rândul său, de la diabet, pentru gene. Terci de ovăz-este o zi bună pentru a începe, și dacă este un pic dulce, dulce dorința de a răspunde, de asemenea,.

Suplimentar de proteine vegetale în szójában, radio sau fotografii din roșii, și, de asemenea, magvakban, cum ar fi migdale, nuci și semințe. Cocktail-uri pentru adăugarea de proteine vegetale în pulbere.Carnea “de mare complexitate” susține metabolismul. Ce este carne slaba? Aceasta include bőrmentes de pui, de curcan din partea albă, subțire sau o bucată de carne de vită.

Legume verzi, ceai verde și luminoase, pline de legume ajuta la reducerea inflamației, prin urmare, pentru a transforma genele de grăsime. Luminoase, pline de culoare piscină, grădină, luminoase, ostentative accesorii castron de alimente gustoase!

Preferate condimente, ízeinkké ia scorțișoară, ghimbir și chiar ciocolata neagra, care este, de asemenea, contribuie la inflamația se reduce, dar, de asemenea pentru a ataca genele de grăsime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *