Cum de a reduce rapid volumul de talie

Pantofi complet uzate, alimente sanatoase, pentru a umple coșul de cumpărături și arată că stresul-este rapid, o jumătate de kilogram de înghețată. Și încă există dragoste mânere pe abdomen. Este neplăcut, dar nu renunța! Aceste sanatoase-este un sfat bun pentru incepatori, este minunat, dar nu uitați că, mai în vârstă, devii, ai deja există în formă de funcționare, și mai inteligent, trebuie să mănânci pentru a-ți menține talia și plat. “Grăsime abdominală foarte bine pentru a răspunde la metodele corecte”, spune medicul. Michel Olson, Auburn practice de cercetare. Aici veți găsi dovedit științific tehnici, cu ajutorul cărora practici de zi cu zi și, în cele din urmă, rezultate rapide.

 

Rata de exerciții ajută în lupta împotriva grăsime de pe abdomen

Viteza de mers cu mașina, Pentru a crește viteza, astfel încât, în medie, cu 25% mai multe calorii vei arde și, în mare măsură, de burta. Universitatea din Arkansas, făcute într-un studiu recent a ajuns la concluzia că, chiar dacă vă arde la fel de multe calorii pe săptămână, cei care sunt mai scurte, dar de mai mare intensitate a avut loc, aproximativ 20% reducere profund de grăsime abdominală la 3 luni,

comparativ cu cei care au venit la mai mult, dar mai puțin intens practicat sport – nici o schimbare. Încercați o dată pe săptămână de 2-3 ori, cel puțin, 30 de minute, mai rapid ritm de exercitii. Este demn de ritmul de mers pe jos, in cateva cuvinte se poate spune. Dacă nu se poate menține pe parcursul întregului antrenament sub o puternică intervale de intensitate, într-un ritm lent de o parte. Ce simplu mod de a face acest lucru:

MP3 player: viteza pentru fiecare melodie. Ceasuri sport: alternativ 3 până la 5 minute, rapid salt la mai moderată, ritmul lent de funcționare secțiunea de urmat. Zona de deal: – touch până la partea de sus a dealului cât de repede posibil, și apoi să se întoarcă la luptă. (Același lucru se poate face pe o banda de alergat, în cazul în care de la 5 până la 10 de grade, unghiul de înclinare a reduce la zero pe jos.) http://dietfirst.info
2. Mingea!

Pentru mai variate hasformáló exerciții, astfel încât să puteți face clasice брюшки, utilizați фитбол. San Diego State University, studiul arată că aproape 40% mai mult, puteți lucra din stomac în partea de sus și cu 47% mai mult lateral de grăsime abdominală.

Acest lucru va umple unele dintre cele mai profunde muschii abdominali scopul. “Abdomene doar o mică bucată de puzzle-uri”, spune Jonathan Ross Bowie pe baza de Aion-proprietar de fitness. “Mediu oblice muschii abdominali pentru a consolida cheie ABS partea de sus, în conformitate cu o parte din câștig.”

Există câteva tehnici simple care această localitate își propune: intinde-te pe burta, partea de sus a corpului este susținută și atât de bolnav pe auz și pe antebraț. Pe degetele de la picioare de a rezista, de a ridica bazinul si soldurile de pe suprafața corpului, de la cap pana in picioare de nivel.

Rămâneți în această poziție timp de 30-60 secunde. Apoi fă câteva exerciții talie: s-a culcat pe o parte situația, bazându-se pe atât de obosit de audiere, pe antebraț și lateral, ridicați șoldurile în sus, cu mâna liberă, și se întind până în tavan.

Se scoate tija, Viguros exerciții de aerobic, cum ar fi mersul pe jos sau jogging excelent de topire de grăsime în cavitatea abdominală, dar regulat Total, greutatea propriului corp exerciții sunt mai eficiente și pe termen lung mai eficient suport lombar. 12 săptămâni -colegiul de studiu,

Exerciții cu  ajută taie burta

în care se spune că sportivii care nu sunt de prea mare intensitate, rezistenta corpului la baza practica regulat în combinație de cardio cu mai mult de două ori mai multe grăsimi, de muncă, plus mai mult de 4 ori mai multa grasime de pe abdomen decat exercitii cardio.

Rezistența pe bază de exerciții de la sfârșitul grupului de высокобелковой dieta, un alt grup, cu toate acestea, tradițional, rațională dieta. Oamenii de știință cred că pierderea de excesul de grasime de motive arderea de calorii pentru a crește în greutate, și un plus de aportul de proteine.

Bonus: metoda de exercitii fizice, asa cum se poate uita cu privire la restabilirea în greutate. Motivul pentru aceasta este faptul că “atunci când veți începe să piardă în greutate în mod natural în țesutului adipos și mușchi, de asemenea, pierde, dar puterea de formare ajută la menținerea sau chiar creșterea masei musculare, care previne încetinirea metabolismului”, spune Olson.

Echilibru pe un picior, Conform studiilor, chiar cu o bază de exerciții, cum ar fi genuflexiuni, ridicarea de greutati sunt, de asemenea, un mod minunat de a împovăra, ne întărim și de a ajuta în abdomen plat chimica.

Combina exercitii de echilibru, de exemplu, o poziție în picioare sau egyensúlyozópad și gonflabile, disc de utilizare (se poate face din magazine de sport), deoarece acest lucru va ajuta pentru a consolida toti muschii. “Când te obligă, pentru a echilibra unul din picioare – se reduce la o constantă, iar corpul, desigur, este întotdeauna de a mobiliza interne, muschii, pentru a evita alunecarea și căderea”, a spus Olson.

Încercați pentru a ridica un genunchi, cu a face o descoperire, pentru a face o oală sta-up-uri sau pur și simplu de a găsi un echilibru într-un picior, exerciții pentru partea superioară a corpului, cum ar fi biceps flexia și în sus долбать.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *